Revalidatie

Revalidatie is vaak nodig om lichamelijke beperkingen met uiteenlopende oorzaken te verhelpen of verbeteren. Curfs Fysio & Sport biedt gespecialiseerde fysiotherapeutische revalidatie na lichamelijk letsel, ziekte, aangeboren aandoeningen en medische en orthopedische ingrepen. Om ervoor te zorgen dat jij je dagelijkse en sportieve bezigheden zelfstandig en maximaal pijnvrij kunt uitoefenen ga je samen met jouw fysiotherapeut actief en gericht werken aan jouw herstel. Curfs Fysio & Sport werkt daarnaast intensief samen met verschillende medische en orthopedische specialisten om de behandeling zo goed mogelijk te optimaliseren.

 

Het revalidatietraject

Een professionele revalidatietraject bij Curfs Fysio & Sport zal starten met een intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten. De therapeut stelt een op maat gemaakt bewegingsplan op en biedt daarnaast begeleiding en ondersteuning bij de lichamelijke oefeningen in de vorm van personal training. Een nauwkeurig opgezet revalidatieprogramma en de persoonlijke begeleiding van onze therapeuten zullen ervoor zorgen dat je zo zelfstandig en pijnvrij mogelijk kunt functioneren en sporten.

 

Voor wie is revalidatie?

Een persoonlijk revalidatietraject kan in veel gevallen een waardevolle oplossing bieden. Wanneer je door een lichamelijke aandoening, traumatische letsel of nasleep van een operatie belemmerd wordt in je dagelijkse en sportieve beweegpatroon is het zaak om dit lichamelijk disfunctioneren zo goed mogelijk te herstellen. Onze ervaren fysiotherapeuten stellen een gericht revalidatieplan op bieden persoonlijke begeleiding gedurende het traject. Hierbij bieden wij tevens de mogelijkheid om, indien noodzakelijk, aan huis te behandelen.

Je kunt voordeel hebben van revalidatie na:

  • Orthopedische ingrepen
  • Traumatische letsel na ongeval
  • Sportblessures
  • Ziekte die beweging belemmert>
  • Aangeboren aandoeningen
  • Medische ingrepen

Naast revalidatie ná een operatie biedt Curfs Fysio en Sport ook begeleiding vóór een operatie. Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit vóór een operatie, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen.

 

Wil jij zelfstandig en pijnvrij kunnen functioneren?

Met een nauwkeurig opgezet revalidatieprogramma werken we samen aan het herstel van jouw lichamelijk letsel of functionele beperking. Hierbij hechten we grote waarde aan het toewerken naar een zelfstandig en pijnvrij leven. Hierdoor word je minder afhankelijk van de zorg van anderen en kun je probleemloos (re-)integreren in werk, sport, onderwijs en hobby’s. Het uiteindelijke doel van revalidatie is dat je zo goed mogelijk kunt functioneren in de (lichamelijke) invulling van je dagelijkse bezigheden.

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

 

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Oirsbeek – Provincialeweg 16, 6438 BE

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Bel mij terug