Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is er voor mensen die een blessure hebben opgelopen met het sporten of fysieke klachten ervaren die het uitoefenen van een sport belemmeren. Onze sportfysiotherapeuten hebben ruime ervaring bij het behandelen van topsporters. Deze ervaring maken wij toegankelijk voor zowel recreatieve sporters als topsporters en van jong tot oud. De praktijk biedt de beste innovatieve faciliteiten en de laatste wetenschappelijke kennis zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen behandelen en adviseren.

Net als jouw doel, is het ook ons doel dat jij zo snel mogelijk weer kunt sporten. Maar nog belangrijker vinden wij dat dit op een verantwoorde manier gebeurd. Binnen Curfs Fysio & Sport wordt er dan ook nadrukkelijk aandacht besteedt aan blessurepreventie. Het verhelpen van een blessure is natuurlijk noodzakelijk, maar wij vinden het van groot belang de kans op soortgelijke blessures in de toekomst zo klein mogelijk te maken.

Belangrijk om te vermelden is dat jij geen verwijzing nodig hebt van een huisarts of specialist om ons te bezoeken.

 

 

Bij wat voor klachten is sportfysiotherapie de geschikte oplossing?

Wanneer jij pijn ervaart tijdens of rondom het sporten is het verstandig om dit door een van onze sportfysiotherapeuten te laten onderzoeken. In veel situaties helpt het tijdig vaststellen van een blessure om het revalidatieproces sneller te laten verlopen. Door een focus op sportfysiotherapie binnen onze praktijk hebben wij al vele sporters en sportblessures voorbij zien komen. Deze ervaring helpt ons een betrouwbare diagnose te stellen en optimaal aan jouw herstel te werken. Veel voorkomende sportblessures die wij zien langskomen zijn o.a.:

  • Knieblessure
  • Verzwikte enkel
  • Rug- en nekklachten
  • Achillespeesblessure
  • Tenniselleboog
  • Schouderblessure

 

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

 

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Oirsbeek – Provincialeweg 16, 6438 BE

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Bel mij terug