Sportfysiotherapie

Curfs Fysio & Sport biedt sportfysiotherapie voor een ieder zoals de topsporters deze kennen en ervaren. Wij bieden (sport)fysiotherapie aan zowel recreatieve sporters als topsporters en van jong tot oud. We zijn er dus voor iedereen die sport of wil gaan sporten. Hierbij biedt de praktijk de beste innovatieve faciliteiten en de laatste wetenschappelijke kennis van sportfysiotherapie, sportrevalidatie en training.

Curfs Fysio & Sport heeft specialistische kennis en ervaring ten aanzien van verschillende sporten (voetbal, hardlopen, handbal, hockey, wielrennen etc) en lichaamsdelen (enkel, knie, heup, schouder, hand, pols etc).

Op het gebied van sport is er een breed (inter)nationaal netwerk aan specialisten waarmee wordt samengewerkt. Op deze manier wordt zorg zoals professionals deze kennen voor iedereen (van amateur tot topsport) toegankelijk gemaakt.

Naast sportfysiotherapie kun je bij Curfs Fysio & Sport ook terecht voor blessurepreventie. Het is immers beter sportblessures te voorkomen. Zo bieden wij blessurepreventie programma’s, testen en trainingen waarbij een risicoprofiel voor blessures in kaart wordt gebracht en een speciek programma wordt opgesteld om blessures te voorkomen.

Bel mij terug