Personal training

Personal training is er voor mensen die onder begeleiding van een personal trainer gericht aan fysieke doelen willen werken. Bij Curfs Fysio en Sport bieden wij, naast gespecialiseerde training, ook deskundig voedingsadvies aan op basis van jouw doelen of klachten om zo een schema op maat af te stellen. Wij brengen onze expertise bij elkaar om gericht toe te werken naar jouw doelen.

Middels een vrijblijvend intakegesprek wordt er samen gekeken jouw doelen en eventuele beperkingen waar onze deskundigen rekening mee dienen te houden. Op basis van dit gesprek wordt er een programma op maat voor jou afgestemd. Om dit te realiseren maken wij gebruik van de nieuwste technologieën om optimaal te trainen en vorderingen inzichtelijk te maken.

 

Hoe werkt personal training?

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan personal training. Deze mogelijkheden verschillen op basis van de omvang van het aantal deelnemers. Je kunt er voor kiezen om individueel, in tweetallen of in kleine groepen te trainen. De trainingen in kleine groepen vinden op twee vaste momenten in de week plaats. Bij de individuele trainingen of trainingen in tweetallen kan dit in onder overleg met de trainer worden afgestemd. Ook is het mogelijk om als bedrijf deel te nemen aan medische training van Curfs Fysio en Sport. In onderling overleg bepalen we de trainingsfrequentie, het aantal deelnemers en het moment van trainen.

 

Kostenoverzicht

De omvang van de groep en de daarbij behorende flexibiliteit kan een andere kostenplaatje met zich mee brengen. Hieronder een overzicht van de verschillende kosten.

Individuele training:

1 keer per week: €60,00 euro per week.

2 keer per week: €110,00 euro per week

3 keer per week: €150,00 euro per week

Duo trainingen:

1 keer per week: €50,00 euro per week.

2 keer per week: €90,00 euro per week

3 keer per week: €120,00 euro per week

Small group trainingen: 

€90,00 euro p.p. per maand. -> twee trainingen per week op vaste momenten

Let op: De eerste drie maanden bindend, daarna is dit maandelijks opzegbaar. 

 

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

 

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Oirsbeek – Provincialeweg 16, 6438 BE

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Bel mij terug