Locatie Gulpen

Adres
Curfs Fysiotherapie & Sport
Rijksweg 59
6271 AC Gulpen

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Curfs Fysio & Sport breidt weer uit

  In het jaar 2019 breidde Curfs Fysio en Sport uit; in Gulpen werd de vijfde fysiotherapeutische praktijk geopend. Naast Hulsberg, Margraten, Voerendaal en Valkenburg kon je vanaf toen dus ook in Gulpen terecht voor de beste (sport-)fysiotherapie en personal training.

  Curfs Fysio en Sport beschikt over een divers geschoold team met specialisaties binnen uiteenlopende disciplines, zoals osteopathie, orthopedie, voeding en sportfysiotherapie.

  Op deze manier kan Curfs Fysio en Sport zijn filosofie op de best mogelijke manier naleven, namelijk: Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.

  Binnen Curfs Fysio en Sport ligt een nadrukkelijke focus op sportfysiotherapie. Het topsportverleden van Bart Curfs, als hoofd medische staf bij Roda JC, heeft geresulteerd in een professionele en op jarenlange ervaring rustende aanpak bij sportblessures en revalidaties.

  Fysio gulpen curfs

  Wij passen onze kennis over bewegen, herstel, lichaamshouding en voeding echter ook toe op mensen buiten de sport. Hierbij is het verlichten van primaire klachten slechts de eerste stap. Wij richten ons altijd op een volledig herstel waarbij de klachten structureel verminderen of – in het optimale geval – helemaal verdwijnen.

  Faciliteiten

  Curfs Fysio en Sport Gulpen ligt in het gebouw van de InfraLigne aan de Rijksweg in Gulpen. Hier beschikken wij over alle benodigde apparatuur om optimaal met patiënten te kunnen trainen, revalideren en metingen uit te voeren. Zo kunnen wij direct de juiste diagnose stellen en snel gaan werken aan het herstel van de klachten. Daarnaast kun je bij InfraLIgne terecht om gericht te werken aan je gezondheid en overgewicht met behulp van speciale infrarood warmtecabines.

  Breed netwerk aan externe specialisten

  Ook hebben wij nauwe connecties met een breed netwerk aan externe specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sport diëtisten en osteopaten. Dit biedt ons talloze mogelijkheden om het herstel- of traintraject zo optimaal mogelijk in de delen. Mocht het namelijk voorkomen dat wij de klachten zelf niet gehele kunnen verhelpen, zullen wij altijd samen kijken naar bet meest geschikte alternatief en blijven wij altijd nauw betrokken bij het verdere traject.

  Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Gulpen?

  Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat jij structureel beter gaat bewegen.

  Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die jou kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal jouw sport uit te kunnen oefenen.

  • Fysiotherapie
  • Revalidatie
  • Personal training
  • Second opinion
  • Health Check
  • Medische fitness
  • Echografie
  • Bikefitting
  • EPTE
  • Dry Needling
  • Hydrotherapie
  • Shockwave
  • Kinetic Box Training
  Curfs Locatie Gulpen
  Afspraak curfs

  Afspraak maken op locatie in Gulpen?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak maken op locatie in Gulpen?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak curfs

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Fijne begeleiding”

  Ze begeleiden mij heel erg fijn in mijn lange revalidatietraject.
  Dankzij alle trainingen en het geduld van de fysiotherapeuten, ben ik goed aan het herstellen!

  -Patricia Jaspers-

  “Fijne samenwerking al toen je als hoofd medische staf bij Roda JC werkte.”

  Een zeer bekwame en goede sport-fysiotherapeut!
  Bedankt voor al je behandelingen en revalidaties!

  – Guus Hupperts – Speler Roda JC

  “Top sportfysio”

  Die mijn knieklacht grondig onderzocht en vervolgens een goede training maakte, waardoor de klachten afnamen.

  -Phil van Oers-

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 - 260 0099
  ×