Locatie Oirsbeek

Adres
Curfs Fysiotherapie & Sport
Provincialeweg 16
6438 BE Oirsbeek

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  De zevende vestiging!

  De nieuwe praktijk in Oirsbeek is alweer de 7e vestiging die Bart Curfs heeft geopend vanaf zijn start in 2014. Máár het universele doel van de praktijk is vanaf dag 1 hetzelfde gebleven: “Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.”

  Het verleden van Bart Curfs als Hoofd Medische staf bij Roda JC heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de visie van Curfs Fysio en Sport. “In het voetbal is het vooral zaak om spelers op tijd fit te krijgen voor een wedstrijd”, legt Bart zijn visie uit.

  “Maar als we die gespecialiseerde kennis uit de topsport – over bewegen, herstel, lichaamshouding en voeding bijvoorbeeld – nu ook eens zouden kunnen toepassen op mensen buiten de sport? En niet alleen om een klacht te verhelpen, maar om ervoor te zorgen dat ze structureel minder of zelfs helemaal geen last meer hebben.”

  Oirschot fysio

  Faciliteiten

  Curfs Fysio en Sport beschikt over de nieuwste technologische apparatuur en behandelmethoden om een nauwkeurige diagnose te stellen en klachten optimaal te behandelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het eigen echosysteem, shockwave en meetapparatuur om sprintsnelheid te meten. Ook heeft Curfs Fysio & Sport in Oirsbeek de beschikking over een eigen ‘sportschool’.

  Breed netwerk aan externe specialisten

  Ook hebben wij nauwe connecties met een breed netwerk aan externe specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sport diëtisten en podologen, dat ervoor zorgt dat wij samen met de patiënt zo goed mogelijk kunnen bepalen wat het beste voor hem of haar is. Mocht het voorkomen dat wij de klachten zelf niet kunnen oplossen, zullen wij altijd kijken wat de best mogelijke vervolgstap is en blijven wij nauw betrokken om jouw doelen samen te realiseren.

  Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Oirsbeek?

  Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat jij structureel beter gaat bewegen.

  Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die jou kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal jouw sport uit te kunnen oefenen.

   

  • Fysiotherapie
  • Revalidatie
  • Personal training
  • Second opinion
  • Health Check
  • Medische fitness
  • Echografie
  • Bikefitting
  • EPTE
  • Dry Needling
  • Hydrotherapie
  • Shockwave
  • Kinetic Box Training
  Oirschot Curfs fysio
  Afspraak curfs

  Afspraak maken op locatie in Oirsbeek?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak maken op locatie in Oirsbeek?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak curfs

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Fijne begeleiding”

  Ze begeleiden mij heel erg fijn in mijn lange revalidatietraject.
  Dankzij alle trainingen en het geduld van de fysiotherapeuten, ben ik goed aan het herstellen!

  -Patricia Jaspers-

  “Fijne samenwerking al toen je als hoofd medische staf bij Roda JC werkte.”

  Een zeer bekwame en goede sport-fysiotherapeut!
  Bedankt voor al je behandelingen en revalidaties!

  – Guus Hupperts – Speler Roda JC

  “Top sportfysio”

  Die mijn knieklacht grondig onderzocht en vervolgens een goede training maakte, waardoor de klachten afnamen.

  -Phil van Oers-

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 - 260 0099
  ×