Locatie Valkenburg

Adres
Curfs Fysiotherapie & Sport
De leeuwhof 4a
6301 KZ Valkenburg

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  De vierde vestiging

  Op een gloednieuwe locatie in Valkenburg opende Curfs Fysio & Sport in 2019 de deuren van zijn vierde vestiging. Met deze praktijk werd het werkzame gebied van Curfs verder uitgebreid, waar het reeds al werkzaam was in Hulsberg, Margraten en Voerendaal.

  Het universele doel van de praktijk is sinds de oprichting één en dezelfde: “Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.”

  Deze kwaliteit van zorg wordt mede mogelijk gemaakt door gebruik van de nieuwste apparatuur en de gloednieuwe en geoptimaliseerde sport- en fitnessomgeving waarin onze praktijk in Valkenburg zich bevindt.

  Voordat Bart Curfs zijn eigen praktijk begon, heeft hij veel ervaring opgedaan in de topsportwereld. Als hoofd medische staf van Roda JC heeft hij geleerd om bepaalde klachten snel en doelgericht te behandelen, maar hierbij altijd een volledig herstel als uiteindelijk doel te behouden.

  Valkenburg Fysio

  Bart stelt dat het bij blessures binnen het profvoetbal doorgaans zaak is om spelers snel fit te krijgen voor aankomende wedstrijden. Wanneer je deze kennis over herstel, beweging en lichaamshouding echter ook toepast op lichamelijke klachten bij mensen buiten de topsportwereld, wordt het mogelijk om doelgericht te werken aan een snel maar volledig herstel, waarbij klachten structureel verminderen of geheel verdwijnen.

  Faciliteiten

  Bij Curfs Fysio en Sport geloven we dat stilstand achteruitgang is. Naast het steeds bijspijkeren van kennis door studies en cursussen, beschikt ons team ook over de nieuwste apparatuur en het vermogen om deze zo goed mogelijk in te zetten binnen behandeltrajecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het eigen echosysteem, EPTE en meetapparatuur om sprintsnelheid te meten. Ook werken wij samen met Anytime Fitness in Valkenburg en hebben daarmee toegang tot een gloednieuwe fitnessomgeving, waar we optimaal kunnen trainen en revalideren met onze patiënten.

  Breed netwerk aan externe specialisten

  Ook hebben wij nauwe connecties met een breed netwerk aan externe specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sport diëtisten en osteopaten. Dit biedt ons talloze mogelijkheden om het herstel- of traintraject zo goed mogelijk in de delen. Mocht het namelijk voorkomen dat wij de klachten zelf niet geheel kunnen verhelpen, dan zullen wij altijd samen kijken naar het meest geschikte alternatief en blijven wij altijd nauw betrokken bij het verdere traject.

  Waarom Curfs Fysio & Sport | Fysiotherapie Valkenburg?

  Curfs Fysio & Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio & Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat jij structureel beter gaat bewegen.

  Naast de genoemde specialismen, beschikken wij over andere specialismen die jou kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal jouw sport uit te kunnen oefenen.

  • Fysiotherapie
  • Revalidatie
  • Personal training
  • Second opinion
  • Health Check
  • Medische fitness
  • Echografie
  • Bikefitting
  • EPTE
  • Dry Needling
  • Hydrotherapie
  • Shockwave
  • Kinetic Box Training
  Valkenburg Curfs Fysio
  Afspraak curfs

  Afspraak maken op locatie in Valkenburg?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak maken op locatie in Valkenburg?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak curfs

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Fijne begeleiding”

  Ze begeleiden mij heel erg fijn in mijn lange revalidatietraject.
  Dankzij alle trainingen en het geduld van de fysiotherapeuten, ben ik goed aan het herstellen!

  -Patricia Jaspers-

  “Fijne samenwerking al toen je als hoofd medische staf bij Roda JC werkte.”

  Een zeer bekwame en goede sport-fysiotherapeut!
  Bedankt voor al je behandelingen en revalidaties!

  – Guus Hupperts – Speler Roda JC

  “Top sportfysio”

  Die mijn knieklacht grondig onderzocht en vervolgens een goede training maakte, waardoor de klachten afnamen.

  -Phil van Oers-

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 - 260 0099
  ×