Locatie Voerendaal

Adres
Curfs Fysiotherapie & Sport
Kerkplein 1
6367 EN Voerendaal

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Opening derde praktijk

  Het jaar 2019 begon voor Curfs Fysio en Sport heel erg goed met de opening van zijn derde praktijk in Voerendaal. Naast de praktijken in Hulsberg en Margraten konden patiënten vanaf toen ook in Voerendaal terecht met zijn/haar klachten.

  Curfs Fysio en Sport beschikt over een uitgebreid team met diverse specialisaties, zoals manuele therapie, orthopedie, echografie en sportfysiotherapie. Op deze manier kan Curfs Fysio en Sport namelijk zo goed mogelijk voldoen aan zijn doelstelling, namelijk: Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.

  De ervaring van Bart Curfs in de topsport, als hoofd medische staf bij Roda JC, is nadrukkelijk terug te zien binnen de praktijk. Wij passen onze kennis uit de topsport over bewegen, herstel, lichaamshouding en voeding en passen dit ook toe op mensen buiten de sport.

  En dit niet alleen om de klachten te verhelpen, maar om ervoor te zorgen dat ze structureel minder of zelfs helemaal geen last hebben.

  Voerendaal Fysio

  Faciliteiten

  Curfs Fysio en Sport in Voerendaal ligt in het gebouw van Anytime Fitness Voerendaal. Zo beschikken wij over alle benodigde apparatuur om optimaal met patiënten te kunnen trainen en eventuele metingen uit te kunnen voeren. Naast trainingsapparatuur beschikken wij ook over de nieuwste behandelmethoden als Shockwave, Echografie en Dry needling. Met deze apparatuur kunnen wij snel en zeer nauwkeurig een diagnose stellen en optimaal mogelijk klachten behandelen.

  Breed netwerk aan externe specialisten

  Ook staan wij in nauw contact met externe specialisten zoals orthopeden, sportartsen, sport diëtisten en podologen. Zo kunnen wij samen met de patiënt zo goed mogelijk bepalen wat het beste voor hem of haar is. Mocht het voorkomen dat wij de klachten zelf niet kunnen oplossen, zullen wij altijd kijken wat de best mogelijke vervolgstap is en blijven wij nauw betrokken om jouw doelen samen te realiseren.

  Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Voerendaal?

  Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat jij structureel beter gaat bewegen.

  Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die jou kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal jouw sport uit te kunnen oefenen.

  • Fysiotherapie
  • Revalidatie
  • Personal training
  • Second opinion
  • Health Check
  • Medische fitness
  • Echografie
  • Bikefitting
  • EPTE
  • Dry Needling
  • Hydrotherapie
  • Shockwave
  • Kinetic Box Training
  Voerendaal Curfs Fysio
  Afspraak curfs

  Afspraak maken op locatie in Voerendaal?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak maken op locatie in Voerendaal?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Afspraak curfs

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Fijne begeleiding”

  Ze begeleiden mij heel erg fijn in mijn lange revalidatietraject.
  Dankzij alle trainingen en het geduld van de fysiotherapeuten, ben ik goed aan het herstellen!

  -Patricia Jaspers-

  “Fijne samenwerking al toen je als hoofd medische staf bij Roda JC werkte.”

  Een zeer bekwame en goede sport-fysiotherapeut!
  Bedankt voor al je behandelingen en revalidaties!

  – Guus Hupperts – Speler Roda JC

  “Top sportfysio”

  Die mijn knieklacht grondig onderzocht en vervolgens een goede training maakte, waardoor de klachten afnamen.

  -Phil van Oers-

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 - 260 0099
  ×