Fysiotherapie Gulpen

In het jaar 2019 breidde Curfs Fysio en Sport weer verder uit. In Gulpen werd de vijfde fysiotherapeutische praktijk geopend. Naast Hulsberg, Margraten, Voerendaal en Valkenburg kon je vanaf toen dus ook in Gulpen terecht voor de beste (sport-)fysiotherapie en personal training. Curfs Fysio en Sport beschikt over een divers geschoold team met specialisaties binnen uiteenlopende disciplines, zoals osteopathie, orthopedie, voeding en sportfysiotherapie. Op deze manier kan Curfs Fysio en Sport zijn filosofie op de best mogelijke manier naleven, namelijk: Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.

Binnen Curfs Fysio en Sport ligt een nadrukkelijke focus op sportfysiotherapie. Het topsportverleden van Bart Curfs, als hoofd medische staf bij Roda JC, heeft geresulteerd in een professionele en op jarenlange ervaring rustende aanpak bij sportblessures en revalidaties. Wij passen onze kennis over bewegen, herstel, lichaamshouding en voeding echter ook toe op mensen buiten de sport. Hierbij is het verlichten van primaire klachten slechts de eerste stap. Wij richten ons altijd op een volledig herstel waarbij de klachten structureel verminderen of – in het optimale geval – helemaal verdwijnen.

Faciliteiten 

Curfs Fysio en Sport Gulpen ligt in het gebouw van de InfraLigne aan de Rijksweg in Gulpen. Hier beschikken wij over alle benodigde apparatuur om optimaal met patiënten te kunnen trainen, revalideren en metingen uit te voeren. Zo kunnen wij direct de juiste diagnose stellen en snel gaan werken aan het herstel van de klachten. Daarnaast kun je bij InfraLIgne terecht om gericht te werken aan je gezondheid en overgewicht met behulp van speciale infrarood warmtecabines.

Ook staan wij met onze praktijk in nauw contact met externe specialisten zoals orthopeden, sportartsen, sport diëtisten en podologen. Zo kunnen wij samen met de patiënt alle mogelijkheden doorlopen en de juiste route naar herstel kiezen Mocht het voorkomen dat wij zelf niet in staat zijn om voor volledig herstel te zorgen, zullen wij altijd kijken wat de best mogelijke vervolgstap is en blijven wij nauw betrokken om uw doelen samen te realiseren.

Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Gulpen

Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat u structureel beter gaat bewegen.

Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die u kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal uw sport uit te kunnen oefenen.

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

Naast onze praktijk in Gulpen kunt u ook terecht bij onze andere onderstaande praktijken:

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Fysiotherapie Gulpen

Fysio Gulpen

Praktijk Gulpen

Bel mij terug