Fysiotherapie Margraten

Op 1 juli 2018 opende Curfs Fysio en Sport zijn tweede praktijk in Margraten, dit deed eigenaar Bart Curfs nadat hij in 2014 zijn eerste praktijk had geopend in Hulsberg. Het doel binnen Curfs Fysio en Sport is al vanaf dag 1 duidelijk: “Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.” Voordat Bart Curfs voor zichzelf begon was hij enkele jaren actief als hoofd medische staf bij Roda JC. De ervaring uit de topsportwereld heeft Bart meegenomen binnen zijn praktijk. “In het voetbal is het vooral zaak om spelers op tijd fit te krijgen voor een wedstrijd”, legt Bart zijn visie uit. “Maar als we die gespecialiseerde kennis uit de topsport – over bewegen, herstel, lichaamshouding en voeding bijvoorbeeld – nu ook eens zouden kunnen toepassen op mensen buiten de sport? En niet alleen om een klacht te verhelpen, maar om ervoor te zorgen dat ze structureel minder of zelfs helemaal geen last meer hebben.”

Faciliteiten 

Bij Curfs Fysio en Sport zijn wij ons zeer bewust dat er continu nieuwe kennis en apparatuur beschikbaar komt om patiënten de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Wij beschikken dan ook over de nieuwste technologische apparatuur en behandelmethoden om nauwkeurig een diagnose te stellen en klachten optimaal te behandelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het eigen echosysteem, shockwave en meetapparatuur om sprintsnelheid te meten. Ook werken wij samen met Bodyworkx Health Center in Margraten en beschikken wij over de benodigde trainingsfaciliteiten om te trainen en revalideren met patiënten.

Ook hebben wij nauwe connecties met een breed netwerk aan externe specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sport diëtisten en podologen, dat ervoor zorgt dat wij samen met de patiënt zo goed mogelijk kunnen bepalen wat het beste voor hem of haar is. Mocht het voorkomen dat wij de klachten zelf niet kunnen oplossen, zullen wij altijd kijken wat de best mogelijke vervolgstap is en blijven wij nauw betrokken om uw doelen samen te realiseren.

Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Margraten

Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat u structureel beter gaat bewegen. 

Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die u kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal uw sport uit te kunnen oefenen. 

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

Naast onze praktijk in Margraten kunt u ook terecht bij onze andere onderstaande praktijken:

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Fysiotherapie Margraten

Praktijk Margraten

Fysio Margraten

Bel mij terug