Fysiotherapie Oirsbeek

De nieuwe praktijk in Oirsbeek is alweer de 7e vestiging die Bart Curfs heeft geopend vanaf zijn start in 2014. Máár het universele doel van de praktijk is vanaf dag 1 hetzelfde gebleven: “Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.” Het verleden van Bart Curfs als Hoofd Medische staf bij Roda JC heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de visie van Curfs Fysio en Sport. “In het voetbal is het vooral zaak om spelers op tijd fit te krijgen voor een wedstrijd”, legt Bart zijn visie uit. “Maar als we die gespecialiseerde kennis uit de topsport – over bewegen, herstel, lichaamshouding en voeding bijvoorbeeld – nu ook eens zouden kunnen toepassen op mensen buitende sport? En niet alleen om een klacht te verhelpen, maar om ervoor te zorgen dat ze structureel minder of zelfs helemaal geen last meer hebben.”

Faciliteiten 

Curfs Fysio en Sport beschikt over de nieuwste technologische apparatuur en behandelmethoden om een nauwkeurige diagnose te stellen en klachten optimaal te behandelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het eigen echosysteem, shockwave en meetapparatuur om sprintsnelheid te meten. Ook heeft Curfs Fysio & Sport in Oirsbeek de beschikking over een eigen ‘sportschool’. 

Ook hebben wij nauwe connecties met een breed netwerk aan externe specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sport diëtisten en podologen, dat ervoor zorgt dat wij samen met de patiënt zo goed mogelijk kunnen bepalen wat het beste voor hem of haar is. Mocht het voorkomen dat wij de klachten zelf niet kunnen oplossen, zullen wij altijd kijken wat de best mogelijke vervolgstap is en blijven wij nauw betrokken om uw doelen samen te realiseren.

Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Oirsbeek

Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat u structureel beter gaat bewegen.

Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die u kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal uw sport uit te kunnen oefenen.

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

Naast onze praktijk in Oirsbeek kunt u ook terecht bij onze andere onderstaande praktijken:

Fysiotherapie HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Bel mij terug