Fysiotherapie Valkenburg

Op een gloednieuwe locatie in Valkenburg opende Curfs Fysio en Sport in 2019 de deuren van zijn vierde vestiging. Met deze praktijk werd het werkzame gebied van Curfs verder uitgebreid, waar het reeds al werkzaam was in Hulsberg, Margraten en Voerendaal. Het universele doel van de praktijk is sinds de oprichting één en dezelfde: “Zorg van hoge kwaliteit leveren zodat we iets extra’s kunnen bieden.” Deze kwaliteit van zorg wordt mede mogelijk gemaakt door gebruik van de nieuwste apparatuur en de gloednieuwe en geoptimaliseerde sport- en fitnessomgeving waarin onze praktijk in Valkenburg zich bevindt.

Voordat Bart Curfs zijn eigen praktijk begon heeft hij veel ervaring opgedaan in de topsportwereld. Als hoofd medische staf van Roda JC heeft hij geleerd om bepaalde klachten snel en doelgericht te behandelen, maar hierbij altijd een volledig herstel als uiteindelijk doel te behouden. Bart stelt dat het bij blessures binnen het profvoetbal doorgaans zaak is om spelers snel fit te krijgen voor aankomende wedstrijden. Wanneer je deze kennis over herstel, beweging en lichaamshouding echter ook toepast op lichamelijke klachten bij mensen buiten de topsportwereld, word het mogelijk om doelgericht te werken aan een snel maar volledig herstel, waarbij klachten structureel verminderen of geheel verdwijnen.

Faciliteiten 

Bij Curfs Fysio en Sport geloven we dat stilstand achteruitgang is. Naast het steeds bijspijkeren van kennis door studies en cursussen beschikt ons team ook over de nieuwste apparatuur en het vermogen om deze zo goed mogelijk in te zetten binnen behandeltrajecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het eigen echosysteem, EPTE en meetapparatuur om sprintsnelheid te meten. Ook werken wij samen met Anytime Fitness in Valkenburg en hebben daarmee toegang tot een gloednieuwe fitnessomgeving waar we optimaal kunnen trainen en revalideren met onze patiënten.

Ook hebben wij nauwe connecties met een breed netwerk aan externe specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sport diëtisten en osteopaten. Dit biedt ons talloze mogelijkheden om het herstel- of traintraject zo optimaal mogelijk in de delen. Mocht het namelijk voorkomen dat wij de klachten zelf niet gehele kunnen verhelpen, zullen wij altijd samen kijken naar bet meest geschikte alternatief en blijven wij altijd nauw betrokken bij het verdere traject.

Waarom Curfs Fysio en Sport | Fysiotherapie Valkenburg

Curfs Fysio en Sport is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, revalidatie en training. Bij ons gaat het om méér dan behandelen alleen: we proberen onderliggende oorzaken van een klacht te ontdekken en vervolgens voor de lange termijn aan te pakken. Curfs Fysio en Sport werkt daarom met een uiteenlopend palet aan behandelmethoden en werkwijzen, die ervoor zorgen dat u structureel beter gaat bewegen.

Naast de bovengenoemde specialismen beschikken wij over andere specialismen die u kunnen helpen bij het herstel van een blessure of om optimaal uw sport uit te kunnen oefenen.

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

Naast onze praktijk in Valkenburg kunt u ook terecht bij onze andere onderstaande praktijken:

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Hulsberg (Revalidatie en training)Schoolsstraat 9, 6336 AN

Praktijk Valkenburg

Fysiotherapie Valkenburg

Fysio Valkenburg

Bel mij terug