Revalidatie & training – Hulsberg

In 2014 opende eigenaar Bart Curfs vol trots zijn eerste praktijk in Hulsberg. Vanaf dit moment was het zijn doel om een eigen ‘sportcentrum’ te openen, waarbij sporters kunnen revalideren en trainen met de nieuwste apparatuur en technologieën. Op 1 februari 2021 is dan ook de 6e praktijk van Curfs Fysio & Sport geopend, opnieuw in Hulsberg. Deze praktijk is dan ook helemaal gericht om mensen te behandelen, maar voornamelijk ook om te trainen en revalideren met patiënten.

Curfs Fysio & Sport, is zoals de naam doet vermoeden, gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Zo lopen er op de nieuwste praktijk de hele dag fysiotherapeuten en personal trainers met ervaring in de (top)sport. Patiënten kunnen hier dan ook op afspraak terecht om zich te laten behandelen, te revalideren of te sporten onder begeleiding van onze personal trainer. Ook is het mogelijk om individueel te komen sporten, waarbij onze specialisten rondlopen om vragen te stellen of om advies te verkrijgen. Naast sportfysiotherapie, revalidatie en training wordt de nieuwe praktijk ook gebruikt voor voedingsconsulten.

Faciliteiten 

Op de nieuwe praktijk in Hulsberg wordt gebruik gemaakt van moderne fitness apparatuur en technologieën om alles uit de training te halen. Zo is er de beschikking over verschillende apparaten die werken op basis van luchtdruk, dit heeft als voordeel dat de weerstand heel nauwkeurig en eenvoudig ingesteld kan worden. Enkele voorbeelden van andere moderne apparatuur waarmee hier gewerkt wordt zijn:

Airbands Bij deze effectieve trainingsmethode maken wij op een veilige manier gebruik van de voordelen van bloedstroombeperking. Dit vermindert de tijd en intensiteit die nodig is om spieren op te bouwen en kracht te vergroten.

Airrunner In plaats van een motor bij een gewone loopband wordt de airrunner in beweging gebracht door jouw eigen energie. Dit geeft o.a. de volgende voordelen: het loopoppervlak van de airrunner is zo ontworpen dat het beter schokken kan absorberen en voor een natuurlijkere loopbeweging zorgt. Ook zorgt het hardlopen op een airrunner dat je tot 30% meer calorieën verbrandt.

Redcord Door middel van het Redcord systeem worden spieren geactiveerd en wordt het bewegingspatroon hersteld. Het gebruik van de instabiele koorden in combinatie met het eigen lichaamsgewicht heeft als doel om de interactie tussen hersenen en spieren te optimaliseren.

Voor welke behandelingen kan ik terecht op de nieuwe sportlocatie in Hulsberg?

Voor de onderstaande behandelingen kunt u terecht op onze nieuwe locatie:

Wil jij pijnvrij bewegen of op sportief gebied groeien?

Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161. Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

Naast onze nieuwste praktijk in Hulsberg kunt u ook terecht bij onze andere onderstaande praktijken:

HulsbergKaalstreek 4, 6336 AZ

MargratenBergemotte 2, 6269 BB

ValkenburgDe Leeuwhof 4a, 6301 KZ

GulpenRijksweg 59, 6271 AC

VoerendaalKerkplein 1, 6367 EN

Bel mij terug