Trainingscentrum Hulsberg

Adres
Curfs Fysiotherapie & Sport
Schoolstraat 9
6336 AN Hulsberg

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  De zesde praktijk

  In 2014 opende eigenaar Bart Curfs vol trots zijn eerste praktijk in Hulsberg. Vanaf dit moment was het zijn doel om een eigen ‘sportcentrum’ te openen, waarbij sporters kunnen revalideren en trainen met de nieuwste apparatuur en technologieën.

  Op 1 februari 2021 is dan ook de 6e praktijk van Curfs Fysio & Sport geopend, opnieuw in Hulsberg. Deze praktijk is dan ook helemaal gericht om mensen te behandelen, maar voornamelijk ook om te trainen en revalideren met patiënten.

  trainingscentrum

  Faciliteiten

  In het sportcentrum in Hulsberg wordt gebruik gemaakt van moderne fitness apparatuur en technologieën die het gebruiksgemak en de vooruitgang bevorderen. Zo is er de beschikking over verschillende apparaten die werken op basis van luchtdruk, dit heeft als voordeel dat de weerstand heel nauwkeurig en eenvoudig ingesteld kan worden.

  Ook zijn er diverse middelen aanwezig om de vooruitgang te meten, bijvoorbeeld op het gebied van kracht en sprintsnelheid. Naast moderne apparatuur beschikken wij ook over de noodzakelijke apparaten en gewichten die nodig zijn voor iedere goede training. Enkele voorbeelden van moderne sportapparatuur om uit te lichten zijn:

  Airbands
  Bij deze effectieve trainingsmethode maken wij op een veilige manier gebruik van de voordelen van bloedstroombeperking. Dit vermindert de tijd en intensiteit die nodig is om spieren op te bouwen en kracht te vergroten.

  Airrunner
  In plaats van een motor bij een gewone loopband wordt de airrunner in beweging gebracht door jouw eigen energie. Dit geeft o.a. de volgende voordelen: het loopoppervlak van de airrunner is zo ontworpen dat het beter schokken kan absorberen en voor een natuurlijkere loopbeweging zorgt. Ook zorgt het hardlopen op een airrunner dat je tot 30% meer calorieën verbrandt.

  Redcord
  Door middel van het Redcord systeem worden spieren geactiveerd en wordt het bewegingspatroon hersteld. Het gebruik van de instabiele koorden in combinatie met het eigen lichaamsgewicht heeft als doel om de interactie tussen hersenen en spieren te optimaliseren.

  Sport abonnement

  In het nieuwste trainingscentrum van Curfs Fysio en Sport is het mogelijk om onder begeleiding van sportfysiotherapeuten en personal trainers te sporten wanneer het voor jou uitkomt. Het afsluiten van een sport abonnement geeft de mogelijkheid om (max.) drie keer per week op afspraak te komen trainen.

  Hoe ziet deze manier van trainen eruit? Bij ons is het stuk persoonlijke begeleiding heel erg belangrijk! Zo zal er altijd personeel aanwezig zijn om jou te begeleiden bij het proces om de gestelde doelen te realiseren. Onze personal trainers/sportfysiotherapeuten zijn betrokken, denken met je mee en geven advies wanneer jij dit nodig hebt!

  Waarom een persoonlijk sport abonnement bij ons afsluiten?

  • Veel persoonlijke begeleiding bij het sporten
  • Sporten in een rustige en ontspannen omgeving
  • Nieuwste apparatuur en technologieën
  • Schema op maat
  • Eigen keuze voor hoelang je abonnement afsluit
  trainingscentrum hulsberg

  Tarieven

  Om een sport abonnement af te sluiten bij ons trainingscentrum in Hulsberg gelden de onderstaande tarieven:

  • Sport abonnement voor 12 maanden -> €60,00 euro per maand
  • Sport abonnement voor 6 maanden -> €75,00 euro per maand
  • Sport abonnement voor 3 maanden -> €90,00 euro per maand

  Training inplannen

  Om ervoor te zorgen dat iedereen rustig kan trainen, zonder te hoeven wachten op beschikbare apparaten, werken wij met afspraken. Ook kunnen onze trainers/sportfysiotherapeuten zo de beste begeleiding aanbieden. Het is het hele jaar door mogelijk om afspraken in te plannen op de volgende tijdstippen:

  Maandag t/m vrijdag -> 08.00 – 21.00 uur
  Zaterdag -> 08.00 – 13.00 uur

  Afspraak curfs

  Afspraak maken op locatie in Hulsberg?

  Heb jij lichamelijke klachten of wil je toewerken naar fysieke en sportieve doelen? Plan dan online een afspraak in of bel naar 045-2600099 of 06-29135161.

  Wij streven er altijd naar om jouw afspraak binnen 24 uur ingepland te hebben. Mocht jij eerst meer informatie willen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de bovengenoemde telefoonnummers.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Fijne begeleiding”

  Ze begeleiden mij heel erg fijn in mijn lange revalidatietraject.
  Dankzij alle trainingen en het geduld van de fysiotherapeuten, ben ik goed aan het herstellen!

  -Patricia Jaspers-

  “Fijne samenwerking al toen je als hoofd medische staf bij Roda JC werkte.”

  Een zeer bekwame en goede sport-fysiotherapeut!
  Bedankt voor al je behandelingen en revalidaties!

  – Guus Hupperts – Speler Roda JC

  “Top sportfysio”

  Die mijn knieklacht grondig onderzocht en vervolgens een goede training maakte, waardoor de klachten afnamen.

  -Phil van Oers-

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 - 260 0099
  ×