Please specify image url.

Bart
Curfs

  • Eigenaar, (sport)fysiotherapeut, echografist, bij Curfs Fysio & Sport
Please specify image url.

Jur
Faessen

  • All-round fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, Dry needling, bij Curfs Fysio & Sport
Please specify image url.

Ilona
Krol - Zupansic

  • Medewerkster administratie, voedingsdeskundige, bij Curfs Fysio & Sport
Please specify image url.

Donja
Kardos

  • Knie, Schouder, Shockwave therapie, Sportspecifieke training, Psychosomatisch
Please specify image url.

Joris
Baart

  • Schouder, Sport-specifieke revalidatie, Elleboog, Shockwave, bij Curfs Fysio & Sport
Please specify image url.

Armand
van Bogaert

  • Bosu training, Aerobics, Zumba,Gladiator workouts, Functional Training, bij Curfs Fysio & Sport

Curfs Fysio & Sport, gespecialiseerd in fysiotherapie ten behoeve van sport, revalidatie en training.

Onze missie

Curfs Fysio & Sport streeft ernaar om u de beste curatieve én preventieve zorg te geven. Van jong tot oud, van recreatieve sporters tot topatleten: kortom, voor iedereen die in het bewegen beperkt wordt en hier begeleiding bij nodig heeft.

U staat hierbij centraal. Samen met u bepalen we het einddoel van uw behandeling. Dat kan een terugkeer op het sportveld zijn, pijnvrij werken of het leren omgaan met een blijvende beperking, bijvoorbeeld door een ernstige blessure of ziekte. Voor welke uitdaging u ook staat: Curfs Fysio & Sport zorgt voor maatwerk.

Curfs Fysio & Sport werkt volgens hoge kwaliteitsnormen, ingegeven door jarenlange medische ervaring binnen de wereld van de topsport. Dit kwaliteitsstreven passen wij toe in onze behandelmethoden en de keuze voor de inzet van apparatuur en technologie. Daarnaast blijven we ons voortdurend verbeteren en vernieuwen, door aan te haken op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Zo laten we onze zorg nóg optimaler aansluiten op uw wensen en doelen.

Voor ons werk maken we tevens gebruik van de kennis en expertise van een breed netwerk aan specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sportdiëtisten en podologen. Samen zorgen we niet alleen voor de beste behandeling, maar ook voor structurele handreikingen om te voorkomen dat de klachten terugkomen.

Onze visie

Curfs Fysio & Sport kijkt bij cliënten altijd naar het totaalbeeld. Wij focussen niet alleen op het behandelen van uw klacht, maar proberen onderliggende oorzaken aan te pakken, die schuilen in bijvoorbeeld uw leefstijl, voedingspatroon of lichaamshouding. Door deze globale aanpak zorgen we ervoor dat klachten structureel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.