Armand van Bogaert

Armand van Bogaert is sinds 2016 ook werkzaam bij Fysio Bart Curfs als instructeur FysioFitness. Hier geeft hij Functionele training, niet alleen gericht op herstel, maar ook op verbetering van Core, Coördinatie, Kracht, Lenigheid, Snelheid en Uithoudingsvermogen. Als Instructeur is hij Fulltime werkzaam in de sportwereld.

In zijn jeugd heeft hij kort mogen genieten van de topsport als voetballer bij Fortuna Sittard, maar door teveel blessureleed noodgedwongen gestopt. Sindsdien heeft hij zich gericht op alle vormen van training, waarbij het lichaam en het goed blijven functioneren ervan centraal staat. Uiteindelijk is hij werkzaam op drie werkplekken, te weten Polfermolen BV, UMSPORTS en Curfs Fysio en Sport. Hij is overal zeer betrokken bij nieuwe trainingsvormen ontwikkelen, stagebegeleiding en direct contact met de leden en klanten.

 

Specialisaties

Groepstraining, personal-training, Sport-specifieke training.

 

CV

Na zijn studie in 1996 tot sportinstructeur bij het CIOS is Armand werkzaam geweest bij Zwembad De Dousberg waar hij zowel zwemlessen als groepslessen (o.a. aquajoggen en meer bewegen voor ouderen) in het water verzorgde. In 2000 startte Armand bij Health Center te Maastricht waar hij als instructeur mede verantwoordelijk was voor het maken van trainingschema’s, het geven van spinningslessen en het in- en outdoor begeleiden van verschillende groepen zoals 55+ groep en een Fibromyalgiegroep.

In 2005 tot heden werkt Armand bij de Polfermolen te Valkenburg waar hij verantwoordelijk is voor het geven van zeer diverse trainingen en begeleidingen; Zwemlessen geven aan kinderen. Aquarobics, trainingsschema’s, Spinning, Streetdance, Zumba, Bootcamp, 55+ groepen, Kidsdanceparty’s, Verder in Balans groepen(kanker), Sportles voor Parkinson. 2015 is het jaar dat Armand bij UMSPORTS aan de slag ging als Senoir Allround Fitnessinstructor.

Waar hij persoonlijke trainingsschema’s maakt en onderhoudt, Spinning, Zumba, Omnia, Coretraining, Kinesistraining, ClubPower, Strength and Conditioning, Bootcamp trainingen geeft. Armand is sinds 2016 tot heden werkzaam bij Curfs Fysio en Sport als personal en groepstrainer bij o.a. de FysioFitness en Functional Training.