Ilona Krol-Zupansic

Ilona Krol-Zupansic is sinds februari 2016 werkzaam bij Curfs Fysio & Sport. Zij verzorgt de administratieve taken binnen de praktijk en begeleidt/ adviseert mensen op het gebied van voeding en afvallen. Hiernaast heeft zij de cursus m.b.t. shockwave bijgewoond en voert ze ook shockwave behandelingen uit binnen de praktijk.

Ze is werkzaam op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag en u kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken en met vragen over declaraties. Ze heeft bijna 15 jaar bij de zorgverzekering gewerkt en ze vindt het leuk om de administratie nu eens vanuit de andere kant te bekijken en daarbij dichterbij de klant te staan. Voordat ze hier begon met werken heeft ze de HBO opleiding voor voedingsdeskundige afgerond.

Tevens heeft ze de opleiding gevolgd voor gewichtsconsulent en is ze aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Hierdoor zijn haar consulten bij veel zorgverzekeraars opgenomen in het aanvullende pakket. Momenteel volgt ze de opleiding voor orthomoleculaire voeding. Ze is ervan overtuigd dat voeding, naast stressvermindering een belangrijke rol speelt t.a.v. onze gezondheid en dat we door gezond en bewust te eten meerdere lichamelijke klachten kunnen aanpakken en/of voorkomen.

 

Aandachtsgebieden

Inplannen afspraken, verzekeringstechnische zaken, betalingen. voedingsadviezen/ hulp bij gewichtsproblemen.

 

Contact

0629135161

 

Curriculum Vitae

Ilona is na de HAVO afgestudeerd als activiteitenbegeleider. In hetzelfde jaar is ze per toeval bij de zorgverzekering terechtgekomen en heeft ze intern meerdere opleidingen/ cursussen op het gebied van verzekeringen en administratie gevolgd. Hier is ze werkzaam geweest van 2000-2015. In 2015 heeft ze de opleiding HBO voedingsdeskundige gevolgd en vervolgens de opleiding voor gewichtsconsulent.