Robin Heijnen

Robin is sinds 2016 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Sinds 2017 is hij werkzaam als fysiotherapeut bij Curfs Fysio & Sport. Daarnaast werkt hij bij een tweede praktijk waar hij voornamelijk rug- en nekklachten behandelt.

Tijdens zijn opleiding heeft hij zijn vakgebied gecombineerd met zijn passie voor voetbal als fysiotherapeut bij de jeugd van PSV Eindhoven. Na lange tijd voetbalkeeper te zijn geweest, zit hij nu regelmatig op de racefiets. Zijn eigen ervaring in het fietsen zet hij in tijdens de Bikefittings bij Curfs Fysio & Sport, waarbij hij de fietspositie van recreatieve tot competitieve wielrenners optimaliseert voor maximaal fietsplezier.

 

Aandachtsgebieden

Rug- en nekklachten , Bikefitting en Wielrennen/ mountainbike

 

Curriculum Vitae

In 2016 is Robin afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven als fysiotherapeut. Na een half jaar stage is hij na het behalen van zijn diploma gestart bij Fysiotherapie Tenney, te Grevenbicht. Tijdens de opleiding is hij werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de jeugd van PSV Eindhoven. Als afstudeeronderzoek heeft hij zich gericht op het energieverbruik van mensen die hardlopen met een prothese. Sinds begin 2017 is hij actief als fysiotherapeut bij Curfs Fysio & Sport. In 2018 is hij gestart met Bikefitting binnen Curfs Fysio & Sport.