Serge

Personal trainer

Als professioneel handballer bij de Lions in combinatie met een afgeronde studie op het CIOS heeft Serge veel kennis en ervaring met het trainen van het lichaam voor optimale prestaties. Begin 2020 is Serge dan ook van start gegaan als personal trainer bij Curfs Fysio & Sport.
 
Bij Curfs fysio en sport gaan wij met jou opzoek naar jou persoonlijke voorkeuren, doelen en mogelijkheden. Door een optimale samenwerking tussen (sport)fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en personal trainers proberen wij een zo optimaal mogelijk programma samen te stellen voor jou. Zodat jij jou doelen kan bereiken!
 
Afvallen, fitter worden, lekker in je vel voelen, blessurepreventie of revalideren/herstellen van een blessure zijn slechts enkele doelstellingen die wij voorbij zien komen in onze praktijk. 
Wij hebben de mogelijkheden van 1 op 1 training, duo-training of in groepsverband. Functioneel trainen staat bij ons centraal. Wij trainen met losse gewichten, halters, elastieken en je eigen lichaamsgewicht. Bij ons komt het hele lichaam aanbod. 
 
Denk je na dit verhaal dit is iets voor mij en wil je hier meer over weten? 
Kom vrijblijvend een keer op een oriëntatiegesprek.

 

Aandachtsgebieden

Personal trainer

Serge personal trainer

Bel mij terug