Armand van Bogaert

Medisch fitness en personal fitness begeleider

Het verhaal van Armand

Armand is sinds 2016 werkzaam bij Curfs Fysio & Sport als medisch fitness en personal fitness begeleider. Hier geeft hij functionele training, niet alleen gericht op herstel, maar ook op verbetering van core, coördinatie, kracht, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Als instructeur is hij fulltime werkzaam in de sportwereld.

In zijn jeugd heeft Armand kort mogen genieten van de topsport als voetballer bij Fortuna Sittard, maar door te veel blessureleed moest hij noodgedwongen stoppen. Sindsdien heeft hij zich gericht op alle vormen van trainen, waarbij het lichaam en het goed blijven functioneren ervan centraal staat. Zo heeft Armand het CIOS Afgerond en is hij erna werkzaam geweest bij Zwembad De Dousberg waar hij zowel zwemlessen als groepslessen in het water verzorgde.

In 2000 startte Armand bij Health Center te Maastricht waar hij als instructeur mede verantwoordelijk was voor het maken van trainingsschema’s en het geven van spinning lessen. In 2005 tot heden werkt Armand bij de Polfermolen te Valkenburg waar hij verantwoordelijk is voor het geven van zeer diverse trainingen en begeleidingen. 2015 is het jaar dat Armand bij UMSPORTS aan de slag ging als Senior Allround Fitness Instructor. Ook is Armand sinds 2019 actief bij Anytime Fitness Valkenburg waar hij groepstrainingen verzorgd.

CV
Na zijn studie in 1996 tot sportinstructeur bij het CIOS is Armand werkzaam geweest bij Zwembad De Dousberg waar hij zowel zwemlessen als groepslessen (o.a. aquajoggen en meer bewegen voor ouderen) in het water verzorgde. In 2000 startte Armand bij Health Center te Maastricht waar hij als instructeur mede verantwoordelijk was voor het maken van trainingschema’s, het geven van spinningslessen en het in- en outdoor begeleiden van verschillende groepen zoals 55+ groep en een Fibromyalgiegroep.

In 2005 tot heden werkt Armand bij de Polfermolen te Valkenburg waar hij verantwoordelijk is voor het geven van zeer diverse trainingen en begeleidingen; Zwemlessen geven aan kinderen. Aquarobics, trainingsschema’s, Spinning, Streetdance, Zumba, Bootcamp, 55+ groepen, Kidsdanceparty’s, Verder in Balans groepen(kanker), Sportles voor Parkinson. 2015 is het jaar dat Armand bij UMSPORTS aan de slag ging als Senoir Allround Fitnessinstructor.

Waar hij persoonlijke trainingsschema’s maakt en onderhoudt, Spinning, Zumba, Omnia, Coretraining, Kinesistraining, ClubPower, Strength and Conditioning, Bootcamp trainingen geeft. Armand is sinds 2016 tot heden werkzaam bij Curfs Fysio en Sport als personal en groepstrainer bij o.a. de FysioFitness en Functional Training.

×