Welkom bij
Curfs Fysio & Sport

Trainings- en revalidatiecentrum Hulsberg

Curfs Fysio & Sport in Hulsberg is een praktijk voor revalidatie en training. U kunt met iedere sportklacht bij ons terecht.

Met ervaring in de topsport en met kennis van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, streeft de praktijk naar het beste op het gebied van curatieve én preventieve zorg. Voor iedereen.

fysio trainingscentrum hulsberg

Snel Terecht

Binnen 24 uur
een afspraak

Specialisten

Expert in
sportfysio & revalidatie

Zeer ervaren

Meer dan
10 jaar ervaring

Wie zijn wij?

In 2014 opende eigenaar Bart Curfs vol trots zijn eerste praktijk in Hulsberg. Vanaf dit moment was het zijn doel om een eigen ‘sportcentrum’ te openen, waarbij sporters kunnen revalideren en trainen met de nieuwste apparatuur en technologieën.

Op 1 februari 2021 is dan ook de 6e praktijk van Curfs Fysio & Sport geopend, opnieuw in Hulsberg. Deze praktijk is dan ook helemaal gericht om mensen te behandelen, maar voornamelijk ook om te trainen en revalideren met patiënten.

Faciliteiten locatie Hulsberg

In het sportcentrum in Hulsberg wordt gebruik gemaakt van moderne fitness apparatuur en technologieën die het gebruiksgemak en de vooruitgang bevorderen. Zo is er de beschikking over verschillende apparaten die werken op basis van luchtdruk, dit heeft als voordeel dat de weerstand heel nauwkeurig en eenvoudig ingesteld kan worden.

Ook zijn er diverse middelen aanwezig om de vooruitgang te meten, bijvoorbeeld op het gebied van kracht en sprintsnelheid. Naast moderne apparatuur beschikken wij ook over de noodzakelijke apparaten en gewichten die nodig zijn voor iedere goede training. Enkele voorbeelden van moderne sportapparatuur zijn: Airbands, Airrunner & Redcord

Airbands-Curfs

Airbands

Bij deze effectieve trainingsmethode maken wij op een veilige manier gebruik van de voordelen van bloedstroombeperking. Dit vermindert de tijd en intensiteit die nodig is om spieren op te bouwen en kracht te vergroten.

Airrunner

Airrunner

In plaats van een motor bij een gewone loopband wordt de airrunner in beweging gebracht door jouw eigen energie. Ook zorgt het hardlopen op een airrunner dat je tot 30% meer calorieën verbrandt.

Redcord-Curfs

Redcord

Door middel van het Redcord systeem worden spieren geactiveerd en wordt het bewegingspatroon hersteld. Het gebruik van de instabiele koorden in combinatie met het eigen lichaamsgewicht heeft als doel om de interactie tussen hersenen en spieren te optimaliseren.

Sport abonnement

In het nieuwste trainingscentrum van Curfs Fysio en Sport is het mogelijk om onder begeleiding van sportfysiotherapeuten en personal trainers te sporten wanneer het voor jou uitkomt. Het afsluiten van een sport abonnement geeft de mogelijkheid om (max.) drie keer per week op afspraak te komen trainen.

Hoe ziet deze manier van trainen eruit? Bij ons is het stuk persoonlijke begeleiding heel erg belangrijk! Zo zal er altijd personeel aanwezig zijn om jou te begeleiden bij het proces om de gestelde doelen te realiseren. Onze personal trainers/sportfysiotherapeuten zijn betrokken, denken met je mee en geven advies wanneer jij dit nodig hebt!

Tarieven

Om een sport abonnement af te sluiten bij ons trainingscentrum in Hulsberg gelden de onderstaande tarieven:

 • Sport abonnement voor 12 maanden -> €60,00 euro per maand
 • Sport abonnement voor 6 maanden -> €75,00 euro per maand
 • Sport abonnement voor 3 maanden -> €90,00 euro per maand

Adres

Adres
Curfs Fysiotherapie & Sport
Schoolstraat 9
6336 AN Hulsberg

Training inplannen

Om ervoor te zorgen dat iedereen rustig kan trainen, zonder te hoeven wachten op beschikbare apparaten, werken wij met afspraken. Ook kunnen onze trainers/sportfysiotherapeuten zo de beste begeleiding aanbieden. Het is het hele jaar door mogelijk om afspraken in te plannen op de volgende tijdstippen:

Maandag t/m vrijdag -> 08.00 – 21.00 uur
Zaterdag -> 08.00 – 13.00 uur

Afspraak curfs

Curfs Fysio & Sport

Waarom Curfs Fysio & Sport in Hulsberg?

Wij vinden snelle toegang tot zorg erg belangrijk. Daarom streven wij ernaar dat de 1e afspraak binnen 24 uur plaatsvindt. Onze ruime openingstijden helpen hierbij.

Zo is het mogelijk om buiten kantoortijden of in het weekend een behandeling in te plannen. Ook hebben wij keuze in behandelingsduur van 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van jouw klacht. Alleen zo kunnen wij de beste zorg bieden.

 • Professionaliteit door hoogopgeleide fysiotherapeuten.
 • Gestructureerd onderhouden vakinhoudelijke kennis.
 • Sportfysiotherapie, revalidatie en training voor iedereen.
 • Fysio-fitness lessen voor cliënten met specifieke klachten.
 • Sportmedisch spreekuur, eventueel op (externe) locatie.
 • Ruim 450m2 aan sportcentra voor professionele revalidatie.
 • Hoge tevredenheid van sporters en clubs.
 • Aanbieden van individuele behandeling en groepsbegeleiding.
 • (Inter-)nationaal netwerk van specialisten.
 • Dienstverlening aan sportverenigingen zoals sportrevalidatie.
 • Begeleiding, preventieve trainingen, voedingsanalyses etc

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

“Fijne begeleiding”

Ze begeleiden mij heel erg fijn in mijn lange revalidatietraject.
Dankzij alle trainingen en het geduld van de fysiotherapeuten, ben ik goed aan het herstellen!

-Patricia Jaspers-

“Fijne samenwerking al toen je als hoofd medische staf bij Roda JC werkte.”

Een zeer bekwame en goede sport-fysiotherapeut!
Bedankt voor al je behandelingen en revalidaties!

– Guus Hupperts – Speler Roda JC

“Top sportfysio”

Die mijn knieklacht grondig onderzocht en vervolgens een goede training maakte, waardoor de klachten afnamen.

-Phil van Oers-

Afspraak maken op locatie in Hulsberg?

Ik wil graag mailen

Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 – 260 0099
×