Wie is
Curfs Fysio & Sport?

Lees meer over onze missie, visie, normen en waarden

Onze missie

Curfs Fysio & Sport streeft ernaar om jou de beste curatieve én preventieve zorg te geven. Van jong tot oud, van recreatieve sporters tot topatleten: kortom, voor iedereen die in het bewegen beperkt wordt en hier begeleiding bij nodig heeft. Jij staat hierbij centraal.

Samen met jou bepalen we het einddoel van jouw behandeling. Dat kan een terugkeer op het sportveld zijn, pijnvrij werken of het leren omgaan met een blijvende beperking, bijvoorbeeld door een ernstige blessure of ziekte. Voor welke uitdaging je ook staat: Curfs Fysio & Sport zorgt voor maatwerk.

Onze visie

Curfs Fysio & Sport kijkt bij cliënten altijd naar het totaalbeeld. Wij focussen niet alleen op het behandelen van jouw klacht, maar proberen onderliggende oorzaken aan te pakken, die schuilen in bijvoorbeeld jouw leefstijl, voedingspatroon of lichaamshouding.

Door deze globale aanpak zorgen we ervoor dat klachten structureel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Curfs Fysio

Hoge kwaliteitsnormen

Curfs Fysio & Sport werkt volgens hoge kwaliteitsnormen, ingegeven door jarenlange medische ervaring binnen de wereld van de topsport. Dit kwaliteitsstreven passen wij toe in onze behandelmethoden en de keuze voor de inzet van apparatuur en technologie.

Verbeteren & vernieuwen

Daarnaast blijven we ons voortdurend verbeteren en vernieuwen, door aan te haken op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Zo laten we onze zorg nóg optimaler aansluiten op jouw wensen en doelen.

Breed netwerk aan specialisten

Voor ons werk maken we ook gebruik van de kennis en expertise van een breed netwerk aan specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sportdiëtisten en podologen. Samen zorgen we niet alleen voor de beste behandeling, maar ook voor structurele handreikingen om te voorkomen dat de klachten terugkomen.

Wij helpen je graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Curfs Fysio & Sport op +31 (0)45 - 260 0099
×