Off-season training jeugd

Beste jeugdatleten,

Wil jij je fysieke prestaties naar een hoger niveau tillen en blessures voorkomen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! We presenteren met trots ons nieuwste programma: Off-Season Training Jeugd.

Dit programma is speciaal ontworpen om jouw atletische vaardigheden te verbeteren. Dus wil jij in de zomer net dat stapje extra zetten? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je doelen te overtreffen.

Curfs

Verbeteren van je fysieke prestaties en het voorkomen van blessures.

Tijdens de Off-Season Training Jeugd ligt de focus op het verbeteren van je fysieke prestaties en het voorkomen van blessures. Ons ervaren team van trainers zal je begeleiden en ondersteunen bij elke stap van je trainingsreis. We hebben het programma opgedeeld in twee leeftijdsgroepen: 11 t/m 14 jaar en 15 t/m 17 jaar. Dit zorgt ervoor dat de trainingen op maat zijn gemaakt voor jouw specifieke leeftijdsgroep en behoeften.

De pijlers van het programma

De pijlers van het programma zijn snelheid, (duel)kracht, reactievermogen en acceleratie. Door middel van uitdagende en gevarieerde trainingen zullen we werken aan het verbeteren van deze essentiële aspecten van jouw atletische prestaties. Je zult merken dat je sneller, sterker en wendbaarder wordt, waardoor je jouw concurrenten een stap voor kunt blijven.

Maak nieuwe vrienden

Daarnaast biedt de Off-Season Training Jeugd ook een geweldige kans om nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben in een motiverende en stimulerende omgeving. We geloven dat hard werken en plezier hand in hand kunnen gaan, en we streven ernaar om een positieve en ondersteunende gemeenschap van jeugdatleten te creëren.

Meld je nu aan

Aarzel niet om de uitdaging aan te gaan en je aan te melden voor de Off-Season Training Jeugd. Verbeter je atletische vaardigheden, verleg je grenzen en bereik nieuwe hoogten in je sportieve carrière.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en te werken aan jouw succes!

Data

De datum van het eerst volgende programma volgt snel

Inschrijfformulier

Off-season training jeugd

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op


    ×