Bart Curfs

Fysiotherapie, sportfysiotherapie, MSK echografist, kinderorthopedie en EPTE

Het verhaal van Bart

Zoals de naam al doet vermoeden is Bart Curfs de eigenaar van Curfs Fysio & Sport. Na het afronden van de opleiding Fysiotherapie aan Zuyd Hogeschool besloot Bart om een Master in Sport-Fysiotherapie te volgen. Ook deze opleiding wist Bart succesvol af te ronden.

De kennis die hij had opgedaan gedurende deze studies mocht hij gaan toepassen in de praktijk bij Roda JC. Uiteindelijk is Bart hier 5 jaar actief geweest en was hij o.a. werkzaam als hoofd van de medische staf van het eerste elftal.

Ook besloot Bart om de opleiding tot Echografist te starten om nog meer verdieping te krijgen tot onderzoek en diagnostiek binnen de Fysiotherapie.

Bart Curfs

Met een schat aan ervaring en zijn onuitputtelijke drang naar het verbreden van zijn kennis besloot Bart in 2014 voor zichzelf te beginnen. Inmiddels heeft Curfs Fysio & Sport 5 vestigingen en een geweldig team aan deskundige medewerkers. Bart heeft alles voor zijn patiënten over en dit enthousiasme straalt hij uit op al zijn medewerkers.

In de tijd die Bart niet doorbrengt op de praktijk doet hij leuke dingen met zijn vrouw en dochter, zoals reizen en pretparken bezoeken. Naast het behandelen van vele sporters is Bart ook zelf actief en gaat hij graag mountainbiken.

×