Fenne Loots

Fysiotherapie en kinderfysiotherapie

Het verhaal van Fenne

Fenne heeft in september 2018 het universitaire traject van de opleiding Fysiotherapie succesvol afgerond en is sinds mei 2019 in dienst als Algemeen fysiotherapeut bij Curfs Fysio & Sport. Net als haar collega’s heeft Fenne een voorliefde voor sport en heeft zij al snel haar draai gevonden binnen het sportgerichte fysiotherapie team.

Binnen de praktijk kan ze haar vaardigheden verder ontwikkelen en wordt ze uitgedaagd om elke dag te blijven leren. Momenteel is Fenne met veel plezier werkzaam op de locaties in Valkenburg en Hulsberg.

Naast het werk als fysiotherapeute is Fenne het liefst bezig met hardlopen, fitnessen, paardrijden en gezellige dingen ondernemen met vriendinnen. Binnen het vakgebied wil Fenne zich graag verder ontwikkelen in het begeleiden en behandelen van kinderen. Daarom start ze in 2020 met de Master Kinderfysiotherapie.

Op deze manier wil zij zich specialiseren in het behandelen van kinderen met een achterstand in de bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Daarnaast wil zij zich bekwamen in het begeleiden van jonge sporters tijdens revalidatietrajecten.

×