Hugo de Geus

Personal trainer, Training, Bikefitting

Het verhaal van Hugo

Mijn naam is Hugo de Geus, 26 jaar oud en ik kom uit Beek. Sinds December 2021 ben ik aan de slag als personal trainer binnen het team van Curfs om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn HBO-bachelor Sportkunde en WO-master bewegingswetenschappen te vertalen naar de praktijk.

Ik haal energie en motivatie uit het aanpassen van trainingen naar de specifieke doelen, vraagstukken of mogelijkheden van mijn cliënten. Dit kan uiteenlopen van actief blijven met een beweegstoornis tot simpelweg wat (lockdown)kilo’s kwijtraken of het verbeteren van de sportprestaties.

Voor iedereen ga ik aan de slag om het plan zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon en zijn of haar situatie.
Naast werken ben ik zelf natuurlijk ook druk bezig met sporten.

Hugo

Naast mijn krachttrainingen ben ik vaak op de velden van GSV’28 te vinden en als de temperatuur wat oploopt fiets ik door de heuvels van Zuid- Limburg of neem ik de hond mee voor een flinke wandeling. Als ik wat minder actief ben kruip ik soms achter de Playstation of lees ik een boek.

Wil jij dus je sportprestaties op het veld verbeteren of werken aan je algemene gezondheid? Neem dan contact op via [email protected] of 06 – 27 19 15 16, dan kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen!

×