Jur Faessen

Fysiotherapie, Sport-Fysiotherapie en Dry Needling

Het verhaal van Jur

In 2015 kwam Jur als eerste fysiotherapeut bij Curfs Fysio & Sport in dienst. Hiervoor heeft Jur de opleiding Fysiotherapie op Fontys Eindhoven doorlopen.

Als onderdeel van deze studie heeft Jur in het derde leerjaar stage gelopen bij Curfs Fysio & Sport. Deze stageperiode is Jur zo goed bevallen dat hij na afronding van zijn studie besloot om bij de praktijk van eigenaar Bart aan de slag te gaan. Echter, als fysiotherapeut ben je nooit uitgeleerd.

Met deze gedachte is Jur in 2017 gestart met de Master Sportfysiotherapie. Deze studie weet hij sindsdien knap te combineren met de vele uren die hij bezig is voor Curfs Fysio & Sport.

Jur Faessen

Naast werken en studeren brengt Jur ook veel tijd door op het voetbalveld bij VV Hellas. Als rasechte ‘Klimmenaar’ is Jur, sinds de oprichting van de fusieclub in 2013, niet meer weg te denken uit de laatste linie van het eerste elftal.

Naast zelf voetballen doet hij nog talloze andere dingen voor de club, zoals het fluiten van jeugdteams en het organiseren en presenteren van activiteiten. Jur is een echt ‘verenigingsmens’ en er zijn dan ook maar weinig mensen in Klimmen die hem niet kennen.

Ondanks alle bezigheden zal Jur altijd klaar staan voor zijn patiënten. Zo is hij binnen enkele jaren een onmisbare kracht voor Curfs Fysio & Sport geworden.

×