Maiko van Geffen

Marketing, video en ontwerpen

Het verhaal van Maiko

Maiko van Geffen is bij Curfs Fysio & Sport actief als medewerker Marketing & Communicatie. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van berichten op Facebook, het maken van grafische ontwerpen en maakt hij geregeld video content.

De gehele visuele communicatie, zowel online als offline, neemt Maiko sinds begin 2019 op zich. Door de groei van Curfs Fysio & Sport in aantallen als personeel, patiënten en praktijken is het van belang ook mee te groeien op het gebied van marketing.

In 2018 wist Maiko de opleiding Commercieel Management, met als focus het onderdeel marketing, met succes af te ronden. Deel van de studie was bij een bedrijf onderzoek te doen naar de huidige marketingactiviteiten en hoe dit op lange termijn verbeterd kon worden.

Jullie raden het waarschijnlijk al, dit onderzoek voerde Maiko voor Curfs Fysio & Sport uit. Na afloop van de studie benaderde Bart Curfs, Maiko dan ook met de vraag of hij op het gebied van marketing werkzaamheden voor Curfs Fysio & Sport wilde verrichten.

Zo is Maiko gedurende een dag(deel) per week aanwezig bij Curfs Fysio om deze werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is Maiko voornamelijk actief als eigen ondernemer van GEO Visuals, een bedrijf dat zich richt op het maken van content. Naast werken, stopt Maiko ook veel tijd in het sporten. Zo voetbalt hij bij VV Hellas in Klimmen en gaat hij daarnaast regelmatig naar de sportschool.

×