Maud

Personal trainer, Training

Het verhaal van Maud

Als bijna afgestudeerde Sportkundige heeft Maud een brede kennis op allerlei vlakken van het onderwerp Sport en Bewegen. Vanuit haar stage in jaar 3 (2020) van Sportkunde is ze haar weg aan het bewandelen bij Curfs Fysio & Sport. Ze gaat de uitdaging aan om samen met jou een verbeterde leefstijl te creëren.

Wij gaan op zoek naar jouw persoonlijke doelen en gaan werken aan de motivatie. Door samen te werken met fysiotherapeuten en een bewegingswetenschapper stellen wij een optimaal trainingsprogramma en leefstijlprogramma op voor jou, zodat jij jouw doelstellingen kan bereiken.

Fitter worden, werken aan je motivatie, afvallen, positievere mindset, revalideren na een blessure zijn slechts enkele doelstellingen waar aan wordt gewerkt in onze praktijk. Maud biedt begeleiding aan bij het sporten. Wij trainen met losse gewichten, halters en ander materiaal om een variërend trainingsplan te kunnen bieden. Wilt u graag meer weten over onze activiteiten en aanpak, plan dan een intake en wie weet gaan we er samen lekker tegenaan!

Maud
×