Bij Curfs Fysio & Sport Online bespaart u de nodige tijd én heeft u veel gemak. Want u krijgt via internet oefeningen die u thuis of op uw werk kunt doen wanneer het u uitkomt. Zo bent u niet meer aan een vast tijdstip gebonden.

Online fysiotherapie is bedoeld voor mensen met rug en nekklachten, spier en peesaandoeningen, bandletsels, slijmbeursontstekingen, artrose diverse sportletsels en overige houdings- en bewegingsproblemen.

Wilt u aan de slag met Curfs Fysio & Sport online? Vraag dan naar de mogelijkheden aan een van onze medewerkers. Overleg of u voor online fysiotherapie in aanmerking komt. Zo kan het zijn dat u alleen een online consult nodig heeft met evt. persoonlijke oefeningen, of u krijgt van uw fysiotherapeut een combinatie van fysieke behandeling en online consulten.

U bepaalt of u het fysiotherapeutisch consult ten laste van uw aanvullende verzekering doet, of dat u een rekening achteraf wilt ontvangen. Kijk op de pagina tarieven naar het actuele tarief voor een online consult.

Wanneer u onderstaand formulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op voor het bevestigen van het online consult.

Wilt u liever een consult in de praktijk plannen? Ga dan naar dit formulier.Lees hier hoe u zich kunt aanmelden bij Skype, als u een online consult met Curfs Fysio & Sport wilt plannen of heeft gepland.

Bel mij terug